Upptäck Östergötlands natur

Östergötlands natur- och kulturguidningar & friluftsevenemang

Upptäck Östergötlands natur

Östergötlands natur- och kulturguidningar & friluftsevenemang

Upptäck Östergötlands natur

Östergötlands natur- och kulturguidningar
& friluftsevenemang

Spela friluftsbingo

Under friluftslivets år är det ett ypperligt tillfället att vi ska upptäcka vilken fantastisk plats naturen är att vistas i. Just nu pågår en pandemi och det är svårt att träffas många tillsammans. Därför kommer vi under varje årstid släppa ett friluftsbingo. Bingot kan du spela, själv eller tillsammans med dina närmaste. Du kan även utmana dina vänner på distans om vem som först klarar av att fylla brickans alla rutor. Varje årstid kommer vi släppa en ny bingobricka. Försök fylla alla brickans aktiviteter under den aktuella årstiden.

Dela din upplevelse i sociala medier

Fotografera gärna när du lyckas med någon av rutorna och dela bilden i sociala medier. Märk ditt inlägg med följande hashtags #luftenarfri, #friluftsbingo och tagga gärna in @lansstyrelsenostergotland

Fram till 31 maj kan du vara med i utlottningen av fem priser! Fotografera när du lyckas med någon av rutorna och dela bilden i sociala medier. Märk ditt inlägg med kampanjens namn: #luftenarfri #friluftsbingo och #friluftsliviöstergötland på Instagram eller Facebook för att delta. Vid deltagande tagga gärna in @lansstyrelsenostergotland på Instagram. Vid eventuell vinst kontaktas du via sociala medier för vidare information om mottagande av priset. Obs! För att vara med i utlottningen via Instagram måste ditt konto vara olåst och först då syns dina bilder via #friluftsbingo #friluftsliviöstergötland och #luftenarfri.

Friluftsbingo – Vår

Friluftsbingo – Vinter