Upptäck Östergötlands natur

Östergötlands natur- och kulturguidningar & friluftsevenemang

Upptäck Östergötlands natur

Östergötlands natur- och kulturguidningar & friluftsevenemang

Upptäck Östergötlands natur

Östergötlands natur- och kulturguidningar
& friluftsevenemang

Spela bingo och var med i utlottning av fina priser!

Som en del av Friluftslivets år lanserar vi varje årstid en ny bingobricka. Bingobrickan hjälper dig att upptäcka nya spännande platser och saker i naturen.
Fyra utslagna blåsippor växer i mossan

Ny årstid, ny bingobricka!

Som en del av Friluftslivets år lanserar vi varje årstid en ny bingobricka. Bingobrickan hjälper dig att upptäcka nya spännande platser och saker i naturen. I och med den pågående pandemin och det är svårt att träffas många tillsammans. Detta bingospel kan du spela, själv eller tillsammans med dina närmaste. Eller varför inte utmana dina vänner på distans. Försök fylla alla brickans aktiviteter under våren!

Dela gärna din upplevelse i sociala medier och var med i utlottning av fina priser! Fotografera när du lyckas med någon av rutorna och dela bilden i sociala medier. Vi lottar ut fem priser bland de som har deltagit. Märk ditt inlägg med kampanjens namn: #luftenarfri #friluftsbingo och #friluftsliviöstergötland på Instagram eller Facebook för att delta. Vid deltagande tagga gärna in @lansstyrelsenostergotland på Instagram. Välkommen att delta till och med den 31 maj 2021. Vid eventuell vinst kontaktas du via sociala medier för vidare information om mottagande av priset.

Du hittar bingot som en nedladdningsbar PDF på länsstyrelsens webbsida

Obs! För att vara med i utlottningen via Instagram måste ditt konto vara olåst och först då syns dina bilder via #friluftsbingo #friluftsliviöstergötland och #luftenarfri.

Lycka till!