Östergötlands natur- och kulturguidningar
Östergötlands natur- och kulturguidningar

–  friluftslivet år 2021

Östergötlands natur- och kulturguidningar

–  friluftslivet år 2021

Fågelskådning vid Leonardsberg

Buskagen vid Leonardsberg har röjts så området har blivit mera tillgängligt för fåglarna. Vi kommer bl a att se och höra gäss, änder, vadare, rovfåglar och olika tättingar. Vi tar oss enskilt till fågeltornet där guide finns.

Ansvarig: Anders Hed, 0735-55 30 13, andersohed(at)gmail.com

Arr: FiNK Fågelföreningen i Norrköping

Fågelföreningen FiNk i Norrköping ordnar regelbundet guidade fågelvandringar mest i Norrköping och Norrköpingstrakten. Föreningen har ca 40 aktiviteter per år. Vi besöker de bästa fågellokalerna vid tider då aktiviteten är som störst. Fågelvandringarna delges FiNk´s medlemmar i föreningens tidskrift, Fåglar i Norrköpingstrakten, som utkommer två gånger per år med ett Vårprogram och ett Höstprogram. Gruppmail och Bandet Fåglar i Norrköping används också för kallelser. Vi samarbetar med Norrköpings kommun som annonserar våra aktiviteter under rubriken Naturguidning.

Vid aktiviteten skall man vara klädd för naturpromenad med kikare, om man har, samt eventuellt matsäck. Samlingsplats anges i programmet liksom tidpunkten och ansvarig guide med telefonnummer. Eventuellt samåker vi till fågellokalen och då betalar man 30 SEK per mil som delas av alla i bilen inklusive föraren. Ingen föranmälan fordras och inga kostnader för guidningen.

Datum

maj 13 2023
Expired!

Tid

08:00

Mer info

Läs mer

Etiketter

Djur växter svampar

Platser

Norrköping
Kategori
FiNK Fågelföreningen i Norrköping

Arrangör

FiNK Fågelföreningen i Norrköping
Webbplats
FiNK

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.