Östergötlands natur- och kulturguidningar

Friluftslivet år 2021

Östergötlands natur- och kulturguidningar

–  friluftslivet år 2021

Östergötlands natur- och kulturguidningar

–  friluftslivet år 2021

Vy Omberg Therese Malm

Skogsbad på Omberg

Skogsbad, eller shinrin-yoku, kommer ursprungligen från Japan och är en annorlunda, rofylld upplevelse i vacker naturmiljö. Det handlar namnet till trots inte alls om att bada eller simma i vatten, utan om att uppleva naturen på ett fördjupat sätt med hjälp av alla våra sinnen.

Under en eftermiddag introduceras du till skogsbadspraktikens ursprung och välgörande effekter. Genom skogsbadet upplever vi sedan naturen och skogen tillsammans. Enkla och noga utvalda aktiviteter guidar dig till närvaro, återhämtning och fördjupad naturkontakt. Upplevelsen avslutas med en mysig te-cermoni i det gröna där vi dricker te bryggt på skogens örter med lite gott tilltugg.

Upplevelsen är kravlös och du kan hela tiden anpassa de aktiviteter som erbjuds så att de passar för dig. Guidningen är inte fysiskt ansträngande, du behöver bara kunna röra dig i långsamt tempo i skogsmiljö och vara klädd väl anpassat för stillsam utomhusaktivitet i rådande väderlek.

Anmälan görs på epost till ew@irelation.se. Kostnad 390 kr/person. Meddela hur många personer du vill anmäla, samt namn och adressuppgifter till faktura. Om du har några särskilda behov eller frågor så skriv även detta. Du kommer få bekräftelse med mer information om upplevelsen och uppgifter runt betalning när anmälan tagits emot.

Kostnad: 390 kr/person

Arr: Ödeshögs kommun och Irelation AB

Plats: Ekopark Omberg

Datum

apr 24 2022
Expired!

Tid

13:00 - 16:00

Kostnad

390.00 Kr

Mer info

Läs mer

Etiketter

Må bra i naturen

Platser

Ödeshög
Kategori

Arrangör

Ödeshögs kommun

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.